top of page

Afife Tiyatro Ödülleri adayları açıklandı



Türkiye’nin en uzun soluklu ve en prestijli ödülü Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde 2017-2018 sezonu adayları belli oldu. Adaylar, Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri İcra Kurulu Başkanı Salih Başağa, Jüri Başkanı Prof. Dr. Merih Tangün ve tiyatronun duayen sanatçısı Haldun Dormen’in ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısı ile açıklandı.



Bu yıl 22. kez verilecek ödüller için belirlenen adaylar, Sunumo tarafından etkinliğe özel olarak hazırlanan sunum eşliğinde Türkiye'ye duyuruldu. Powerpoint ile hazırlanan 72 slaytlık sunum, etkili multimedya desteği ve etkinliğe özel olarak hazırlanan şık tasarım konseptiyle geceye renk kattı.



22. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde, toplam 11 ana, 4 özel kategoride verilecek ödüller 14 Mayıs 2018’de Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek görkemli bir törenle sahiplerini bulacak. Tiyatronun gecesi olan bu törende bu yıldan itibaren her sene bir kadın ve bir erkek tiyatro sanatçısı sunuculuk yapacak. Bu bağlamda 14 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen 22. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri töreninin sunuculuğunu tiyatro sahnelerinin sevilen oyuncuları Ece Dizdar ve Engin Hepileri üstlenecekler.




Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page